Наші партнери Lemberg Tech Business School (освітня організація створена в 2009-му році задля прогресу в технологічній сфері через об’єднання наукових, бізнесових та творчих спільнот) запрошують на цікавий та корисний захід.

17 червня в Києві відбудеться конференція BDMSummit 2017 Summer для sales-менеджерів, business development менеджерів та власників IT-аутсорсингових компаній. В події візьме участь близько 300 учасників та 25 спікерів, котрі досягли значних результатів в продажах та розвитку своїх IT компаній.

Аудиторія конференції:

  • власники, CEO та СTO малих та середніх аутсорсингових компаній
  • BD, Marketing, Sales та Account – менеджери IT сервісних компаній
  • ТОП-менеджмент компаній

Спікери:

Рубен Мелконян
Тема: Scaling sales. Як масштабувати продажу у відповідності з ростом компанії
QuantuMobile business development director, business trainer.
Sales and business development professional. Worked in large IT outsourcing companies. Started own business one year ago and drive it forward.

Олена Петращук
Має цікавий досвід роботи в ІТ аутсорсу, а також бажання поділитися своїм досвідом з ком’юніті. За 7 міс на позиції VP Sales and Marketing в компанії Seductive Mobile, реалізація зросла на 30 %. Все завдяки новим запропонованим каналам продажу, в тому числі відвідування IT івентів закордоном.

Орися Скляр
8+ років в ІТ, 4 роки на керівних посадах Маркетингу і Sales; 2 роки роботи в Канаді в Global Technology Center компанії McCain Foods; Консалтинг з маркетингу і Sales для IT стартапів і невеликих компаній; співзасновник New Business Agency.

Антон Федулов
Тема: Проблеми та вирішення в продажах IT-аутсорсингу в 2017 році
Операційний спеціаліст і менеджер по розвитку бізнесу з досвідом роботи близько 7 років в B2B продажах ІТ/Телеком/Софтвер рішень. Займається розвитком бізнесу, відкриває нові канали продажів, створює ревенью-стрім для компаній.

Ірина Ковальова і Анастасія Бобешко
Тема: Холодні комунікації або як стукати, щоб відкрили
Anastasiia is a creative writer, editor and marketing professional. Through her career in IT, she has been involved in marketing, writing, PR, sales, business development and project management. She has plenty to share with everyone involved in sales and marketing activities.

Irina is a marketing and business development professional in the field of IT products and services. Through more than 5 years in IT marketing, she’s become an expert in marketing research, PR, content marketing, branding, advertising, SEO, project management.

Завдання конференції:
– Сприяти обміну досвідом в індустрії;
– Притягнути більше валюти в українську економіку;
– Надихнути на нові звершення найбільш продуктивну частину українського IT.

Чому не можна пропустити?
– Унікальна нагода раз в рік поспілкуватись з більшістю колег по цеху;
– Ексклюзивна практична інформація від гравців ринку, про яку не говорять публічно;
– Цікаві спікери з актуальною інформацією;
– Потенційні партнери.

Вартість квитків:
До 5 Червня – 110 USD.
Після 5 Червня – 140 USD.

Діє знижка 10% за промокодом: BDMS17S_SwitchIT

Реєстрація